Vicky

Nice to meet you!

Ik ben Vicky. Gelukkig getrouwd met Dieter en happy mom van twee knapperds: Jits en Finn. Na een heel fijne carrière in de medische sector werd mijn creatieve ei echt te groot om nog langer te negeren, dus ben ik heel fier dat ik eindelijk voluit mijn passie met jullie kan delen.

Want ik ben een kijker. En een klikker. Ik vang het moment. Ik verzamel herinneringen aan leuke plekken, fijne ontmoetingen en onvergetelijke belevenissen. En ik kan het niet laten dat mijn ogen stralen als ik door mijn fotobibliotheek op m’n smartphone scrol. Want eerlijk? Die professionele spiegelreflexcamera komt hier alsmaar minder uit de kast. Waarom zou je nog langer zeulen met zo’n logge camera en achteraf uren tijd spenderen aan selecteren en bewerken? Om van die geheugenkaartjes nog maar te zwijgen. (Bij mij zijn die altijd, maar dan ook altijd vol. Wat mij betreft het tweede grote mysterie van het gezinsleven, na het verdwijnen van al die enkele sokken – dat is hier ook zo, uiteraard.)

snap the moment!

Maar dus, even terug naar die passie. Want met ‘Snap the moment’ wil ik jou gewoon alles leren wat ik weet over fotografie met je smartphone. De kwaliteit van die camera is vaak heel goed en ik zorg er met m’n workshops voor dat ook jij anders naar je omgeving gaat kijken. Ik introduceer je in de wondere wereld van kleuren, perspectief en composities. Maar niet zoals een droge fotografiecursus dat zou doen. Nee, gewoon vanuit de praktijk en vanuit m’n hart.

Zoals ik alles doe. Met plezier en enthousiasme. Ik hou ervan om m’n kids te zien buiten spelen. In de leuke buurt van ons huis in Hoevenen ten noorden van Antwerpen of aan de Zeeuwse kust, waar je me bijna elke schoolvakantie kan vinden. Ik hou van Scandinavisch design, mijn Mini, dekentjes in de zetel en cappuccino’s met gestoomde sojamelk. Ik hou van bewust traag, behalve bij een spelletje tennis. Dat moet ik winnen.

Ik geniet van elk moment.
Want ik ben er echt van overtuigd dat in elk klein moment een mooie foto schuilt.
En dat wil ik je graag laten ontdekken.
Snap the moment!

“Zo maak je de mooiste smartphonefoto’s”.

Inclusief handige checklist voor ‘on the go’.

Die dure spiegelreflexcamera heb je beslist niet meer nodig om mooie foto’s te nemen, dit bewijst Vicky, oprichtster van Snap the moment, in haar workshop “smartphonefotografie”. Enthousiast en gepassioneerd deelt ze haar ervaringen en creativiteit. Tijdens de dag is er ook een DIY-opdracht en met handige tips & tricks leer je in no-time je gemaakte foto’s nabewerken.

Een dag met Snap the moment is een echte aanrader.

Danielle S.